SZAKKÖRÖK


"Időlovagok"

A szakkör vezetője: Iván Lászlóné

A szakkörben lehetőség van a múlt kutatására, levéltári kalandozásokra, korhű dokumentumok megismerésére és elemzésére, kirándulásokon való részvételre.

Eredményeink: a csapat tagjai részt vettek egy egy éven át tartó rendezvénysorozaton,melynek keretében levéltári foglalkozásokon és rendhagyó történelem órákon vehettek részt iskolánk tanulói. Beneveztünk egy országos filmkészítő versenyre is, melynek címe: "Kalandok a levéltárban". Itt a 4. helyen végeztünk, elnyertük a közönségdíjat is és a csapat filmje kijutott a horvátországi versenyre is.

"Filmkészítő csapat"

A szakkör vezetője:Iván Lászlóné

A csapat tagjai megismerkedhetnek a filmkészítés(vágás,effektek,stb.)kulisszatitkaival,részt vehetnek különböző pályázatokon. Legutóbbi filmünk: "A Somssich mauzóleum meséje", melyet benyújtottunk a Miniszterelnökség Örökségvédelmi pályázatára.

"Kreatívkák"

A szakkör vezetője:Iván Lászlóné

A csapatba olyan tanulókat várunk,akik kedvet, tehetséget éreznek különböző kreatív tevékenységek(rajzolás, festés,gipszöntés, faragás, tipográfia, batikolás, hímzés, stb.) gyakorlására, versenyeken, bemutatókon, rendezvényeken való részvételre, az egyes ünnepekhez kapcsolódó díszletek,kreatív megoldások megtervezésében, elkészítésében.A csapattagok keze munkáját dicséri az elmúlt tanév néhány rendezvénye: St.Patrik nap, Halloween, "25 éves a Jálics szakképzés", Lengyel Projektnapok, "Tervezz angyalt" pályázat, stb.

Szakköri csoportok:

Katasztrófavédelmi

A csoport vezetője: Palkovics Jánosné

"A cukrászok"

A szakköri csoportot, Andik Mariann szakoktató vezeti.

Természetvédelmi szakkör

Szakkör vezetője: Iván László

A szakkör célja hogy minden évben részt vegyünk a Marcali-Szöcsénypusztán megrendezésre kerülő, országos Természetismereti versenyen.

Tömegsport 9-13. évfolyamon